Om oss

Ängssätra Bostadsrättsförening är en modern och välskött bostadsrättsförening belägen på Hovstagränd 3-13 i Stockholm. Föreningen byggdes år 2007 som en Riksbyggen förening och består av sex vackra punkthus med totalt 86 stilfulla lägenheter. Från och med 2023 är föreningen inte längre medlem i Riksbyggen.

Lägenheterna i föreningen är välplanerade och erbjuder moderna bekvämligheter av högsta standard. Föreningen är omgiven av lummig grönska och naturskön miljö, med närhet till fantastiska promenad- och cykelstråk. Dessutom är Hagsätra idrottsplats belägen i närheten, vilket ger utmärkta möjligheter till träning och fysisk aktivitet för alla åldrar.

Föreningen präglas av en trevlig och inkluderande atmosfär, där gemenskap och samhörighet står högt på agendan. Här finns också flera praktiska gemensamma utrymmen, såsom tvättstuga, cykelrum och rymliga förråd, vilket gör vardagen bekväm och smidig för alla boende.

Vi har också totalt 60 parkeringsplatser och 11 laddplatser för elbilar, vilket underlättar för boende med elfordon och gör det enkelt att parkera nära hemmet.

Med utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg och buss tar man sig enkelt och snabbt till centrala Stockholm.
Ängssätra Bostadsrättsförening är en idealisk plats att bo på för den som söker en modern och bekväm bostad i en naturskön och trivsam miljö.

För svar på många frågor du kanske har kan du titta under ”vanliga frågor” i menyn.